Agro Pack TURKMENISTAN - 2023

La Așgabat se desfășoară Expoziția Internațională de produse alimentare, ambalaje și produse agricole Agro Pack TURKMENISTAN – 2023.

În cadrul evenimentului se întrunesc companii și antreprenori din diverse țări precum Azerbaidjan, Germania, China, Moldova, Uzbekistan, Turcia etc.
Evenimentul are drept scop de a explora noi domenii de cooperare, de a identifica inițiative de afaceri și de a concepe planuri și proiecte noi.

Ofertele prezentate de expozanți variază de la echipamente de procesare a alimentelor, produse de ambalare, mașini și aparate pentru prelucrarea alimentelor până la sisteme de depozitare și măcinare a cerealelor, precum și sere, horticultură, silvicultură, produse agricole.

La standul expozițional din Republica Moldova, Eco Center se prezintă cu produse eficiente și metode ecologice de protecție a plantelor împotriva dăunătorilor.

Toți cei interesați de agricultura organică și sustenabilă au posibilitatea să cunoască mai multe despre varietatea vastă de produse Eco Center, dar și despre calitatea acestora.

Publicat la 29.11.2023