Eco Center a lansat în premieră un seminar dedicat agricultorilor din RM.

Eco Center în colaborare cu Asociația Moldova Fruct și FreshTime a desfășurat un seminar valoros pentru agricultori, intitulat:
Combaterea dăunătorilor în livezi - SOLUȚII FEROMONALE.


Evenimentul a întrunit peste 30 de agricultori din Republica Moldova, iar în contextul acestuia, reprezentanții de la Eco Center, au prezentat produse, metode de combatere, monitorizare și control a dăunătorilor în culturile fructifere cu produse pe bază de feromoni. 
De asemenea în cadrul seminarului, Directorul executiv al Asociației Moldova Fruct - Iurie Fală, a prezentat principalele obiective ale Strategiei de Marketing și promovare a sectorului de fructe pentru anii 2023-2025.
Pentru participanții la seminar, Natalia Răilean, doctor în științe biologice de la Institutului de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, a oferit informații importante despre utilizarea entomofagilor în sistemul integrat de protecție împotriva dăunătorilor.
În contextul temelor abordate, reprezentații de la Eco Center, Asociației Moldova Fruct, IGFPP și Fresh Time, au concluzionat prin faptul că asemenea întruniri ne ajută să creăm o colaborare fructuoasă pentru o agricultură ecologică în țara noastră! 


Mulțumim tuturor participanților la eveniment!

Publicat la 14.03.2023