Eco Center participă la expozitia mondială AgraME Dubai

Dubai World Trade Center găzduiște cel mai important eveniment din sectorul agricol AgraME unde participă expozanți și vizitatori din întreaga lume. Evenimentul cuprinde trei sectoare importante: horticultură și agricultură de interior, nutriția și sănătatea animalelor și AgTech.

În cadrul programului,  invitații vor vizita pavilioanele, vor participa la demonstrații live ale celor mai noi produse și soluții, conferințe și seminarii personalizate cu influenceri de top din industrie, oferind soluții și practici durabile.

La eveniment sunt invitați cei mai importanți membri din industria agricolă, experți locali și străini, inclusiv importatori, exportatori, distribuitori și fermieri.

Eco Center își prezintă produsele autohtone, în zona agro-industrială vizitatorilor și agricultorilor prezenți la expoziție. Pe 25 - 26 Octombrie, vizitatorii standului Eco Center vor avea posibilitatea să afle mai multe informații despre posibilitatea de a utiliza capcanele feromonale și alte produse eco pentru capturarea și monitorizarea dăunătorilor culturilor agricole.

Publicat la 27.10.2022