Capcane ecologice pentru molia de crupe

Metoda Eco împotriva moliei de bucătărie

Există mici dăunători care pot afecta destul de mult alimentele din bucătăria dumneavoastră. Cel mai des întâlnit este molia mică cenușie sau maronie. Această molie, care apărut în bucătărie dvs., cel mai probabil a fost adusă împreună cu produsele alimentare cumpărate. Aceasta este cunoscută sub mai multe denumiri, ca molia de alimente, molia fructelor uscate, Plodia interpunctella etc. Molia adultă este destul de mică, având un talent înnăscut de a se ascunde, ceea ce îi permite să rămână nedetectată până când bucătăria dvs. va fi plină de insecte. Alimentele preferate de acești dăunători sunt: făina, cerealele, nucile, fructele uscate, orezul și chiar și hrana animalelor de companie.

Pentru a evita răspândirea acestor dăunători vă recomandăm să verificați toate alimentele păstrate în bucătărie.
Dacă aveți animale de companie, asigurați-vă că le verificați și hrana lor. 
Semnele de căutat:

  • Molii și larve în interiorul și pe exteriorul ambalajului alimentelor;
  • Plase de mătase create de molii;
  • Miros neobișnuit și cocoloși de boabe.

Metode de combatere ale acestor dăunători:

  • Aspirați suprafețele din bucătărie, cămară și asigurați-vă că le-ați curățat ulterior cu apă și săpun sau cu un amestec de oțet;
  • Instalați capcanele Pantry Pure pentru a vă asigura că capturați toți dăunătorii adulți rămași;
  • Preveniți apariția moliilor verificând toate alimentele la prezența dăunătorilor, utilizați o capcană Pantry Pure pentru a asigura ca acești sunt detectați la timp.

 

 

Capcana Pantry Pure este o soluție ecologică, inofensivă pentru dumneavoastră, animale de companie și mediul înconjurător. Capcana este realizată din carton biodegradabil și conține adeziv entomologic non-toxic, mixat cu feromoni. Această capcană este potrivită pentru capturarea moliei de alimente (Plodia interpunctella), moliei de cacao (Ephestia elutella) și a altor dăunători din bucătăria dumneavoastră. Setul Pantry Pure conține 3 sau 6 capcane.

Publicat la 28.03.2022