Sugestii și metode eco de protejare a livezilor cu produsele Eco Center!

În cadrul evenimentului “Business-ul fructelor în Republica Moldova” ediția a VIII, s-au întrunit peste 150 de producători de fructe. Pomicultorii au abordat diferite teme si probleme cu care se confruntă, dar au vorbit și despre îmbunătățirea sectorului de fructe din anul 2022-2023.

Timp de două zile Moldova Fruct a organizat sesiuni cu subiecte practice precum: ultimele tendințe din sector, creșterea competitivității fructelor moldovenești, soiuri noi, inovații de protecție a livezilor împotriva bolilor și protejarea acestora de insecte vătămătoare.

Specialiștii Eco Center au venit în întâmpinarea pomicultorilor cu sugestii și metode de protejare a livezilor cu produse eco, subiectul de bază fiind:  “Managementul integrat al dăunătorilor - produse pe bază de feromoni pentru combaterea și monitorizarea dăunătorilor”.

Participanții la conferință au aflat de la specialiștii Eco Center mai multe detalii despre eficiența utilizării produselor noastre, create pentru a obține o recoltă organică.

Utilizând produsele Eco Center atenuăm schimbările climaterice, remediem amprenta de mediu, în același timp protejăm sănătatea oamenilor și asigurăm profituri economice!

Publicat la 12.12.2022