Setul Delta Paper pentru Cameraria ohridella

Atașamente

Cameraria ohridella Delta Paper Trap kit (RO)
Cameraria ohridella Delta Paper Trap kit (RU)
Cameraria ohridella Delta Paper Trap kit (EN)

Setul Delta Paper pentru Cameraria ohridella

Acest set este potrivit pentru capturarea în masă și monitorizarea Cameraria ohridella și permite prognozarea necesității aplicării măsurilor suplimentare pentru controlul moliei miniere a frunzelor de castan.

Categoria: Cameraria ohridella
Preț:

Informații despre produs

Fiecare set include capcane Delta Paper (realizate din carton biodegradabil), plăci adezive, momeli feromonale Cameraria ohridella și dispozitive de fixare.

Plăcile adezive și momeli feromonale adiționale pot fi procurate aparte.

Este necesar de înlocuit momeala feromonală în capcană fiecare 4-6 săptămâni.

Perioada de utilizare

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec
                       

Mod de utilizare

  • Scoateți capcana Delta din ambalaj;
  • Îndoiți de-a lungul cutelor pentru a crea o formă triunghiulară, similară unui cort;
  • Îndepărtați folia de protecție de pe placa adezivă;
  • Scoateți momeala din ambalaj, plasând-o pe partea adezivă a plăcii;
  • Așezați placa (cu partea adezivă în sus) în capcană. Îndoiți gulerașele capcanei, fixându-le în fantele laterale а Deltei;
  • Agățați capcana în apropierea celui mai înalt punct al copacului, la o înălțime de aproximativ 1,5-2 metri;
  • Este necesar de înlocuit momelile din capcane la fiecare 4-6 săptămâni, pentru a menține ratele de atracție a insectelor dăunătoare ridicate.

 

Mod de amplasare

Instalați capcanele deasupra plantelor, la înălțime de 1,5-2 metri.

Densitatea de amplasare

În scopuri de monitorizare- se recomandă de instalat 2-4 capcane la 1 ha.

În ceea ce privește capturarea în masă, numărul de capcane recomandat variază în dependență de cât de majoră este infestația cu dăunători și în dependență de strategia de control a insectelor dăunătoare aprobată la nivel local.

Condiții de depozitare

Momealile feromonale se păstrează într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui, în ambalajul original până la momentul folosirii lor. Pentru păstrare de lungă durată se recomandă refrigerarea produsului, în acest caz termen de păstrare va fi de 12 luni.

Înlocuire

Peste 4-6 săptămâni după instalare, momele feromonale se recomandă de a fi înlocuite cu altele noi. Este necesar de a elimina momele scoase din uz din zona de monitorizare/ tratare cu feromoni, pentru a nu crea puncte de concurență cu cele care sunt în uz.

Precauții

Deși substanțele în momeli feromonale sunt inofensive pentru ființe umane și mediul înconjurător, este recomandată purtarea mănușilor și spălarea mâinilor înainte și după instalarea/ scoaterea din uz a dispenserilor.

Proprietăți

Bio-degradable

Biodegradabil - produsul este sigur pentru mediu și este confecționat din carton biodegradabil.

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Pesticide free

Fără pesticide - acest produs nu conține pesticide.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.

Atenționări

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Notă

Conform legislației, cumpărătorul își asumă toată responsabilitatea pentru siguranța sa în cazul nerespectării instrucțiunilor.

Disclaimer

Informație prezentată a fost pregătită luând în considerare cazurile generale. Instrucțiunile prezentate sunt date doar cu scop orientativ, deoarece ele pot varia în funcție de condiții climaterice, tipul culturii plantate, nivelul infestației cu insecte-dăunătoare ș.a. În cazul în care aveți nevoie de consultare – va rugăm sa apelați la specialiștii din Eco Center sau la distribuitor oficial al produselor noastre. Produsele noastre sunt în continuă dezvoltare și perfecționare, respectiv informația de mai sus poate fi modificată fără notificare prealabilă.