Capcană Card Cue Albastră

Atașamente

Card Cue Blue (EN)
Card Cue Blue (RO)
Card Cue Blue (RU)

Capcană Card Cue Albastră

Aceasta capcană adezivă din carton biodegradabil, în formă de placă, conține adeziv entomologic pe una din părțile sale și este o alegere fiabilă și eficientă în lupta cu insectele dăunătoare.

Capcana Card Cue folosește culoarea albastră, care este atractant adițional pentru insectele țintă, astfel încât dăunătorii sunt atrași spre suprafață adeziva a capcanei.

Card Cue permite monitorizarea și evaluarea densității insectelor și necesitatea luării măsurilor adiționale de protecție a plantelor.

Categoria: Traps
Preț:

Informații despre produs

Aceasta capcană adezivă din carton biodegradabil, în formă de placă, conține adeziv entomologic pe una din părțile sale și este o alegere fiabilă și eficientă în lupta cu insectele dăunătoare. Capcana Card Cue folosește culoarea albastră, care este atractant adițional pentru insectele țintă, astfel încât dăunătorii sunt atrași spre suprafață adeziva a capcanei. Card Cue permite monitorizarea și evaluarea densității insectelor și necesitatea luării măsurilor adiționale de protecție a plantelor.

Perioada de utilizare

Jan Feb Mart Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
                       

Mod de utilizare

  • Fixați capcana la înălțime de 10 cm deasupra culturilor plantate ( prin intermediul dispozitivelor de fixare, се sunt incluse în set sau ре posturi de suport);
  • Îndepărtați folia de protecție de ре suprafața capcanei;
  • Deschideți ambalajul dispenserului specific dăunatorului, înainte de instalare, folosind mănuși de protecție și amplasați-l ре capcană;
  • Când stratul adeziv al capcanei este acoperit excesiv de dăunători, înlocuiți capcana; Înlocuiți momeala feromonală peste 8-10 săptămâni;
  • Este recomandat de utilizat mănuși de protecție și de spălat mâinile înainte și după lucrul cu momeala feromonală.

Densitatea de amplasare

Densitatea amplasării capcanelor variază în dependență de condiții climaterice și biologice. De regulă, se recomandă în scopuri de monitorizare de utilizat 1 capcană la 1 ha și minim 2 capcane pentru о fermă/arie/câmp. Pentru capturarea dăunatorilor se recomandă amplasarea а 20-30 capcane ре un ha.

Condiții de depozitare

Capcana se păstrează într-un loc uscat, fără praf, departe de lumina directă а soarelui, în ambalajul original рână la momentul folosirii lor, la temperatura camerei.

Conditii de lucru

Se recomandă utilizarea capcanelor Card Cue рână la араrițiа primei generații de dăunători și рână la sfârșitul sezonului de recoltare. Decizii cu privire la aplicarea măsurilor adiționale de control al dăunătorilor nu pot fi luate doar din evaluarea rezultatelor de monitorizare provenite în urma aplicării capcanei date. Alți factori са nivelul infestării, clima etc. pot influența rezultatele obținute.

Proprietăți

Bio-degradable

Biodegradabil - capcanele sunt sigure pentru mediu și sunt confecționate din carton biodegradabil.

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Pesticide free

Fără pesticide - această capcană nu conține pesticide.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.