Grapholita Protect (150 buc.)

Atașamente

Grapholita Protect® (EN)
Grapholita Protect® (RO)
Grapholita Protect® (RU)

Grapholita Protect (150 buc.)

Grapholita Protect® produs pentru protecția plantelor împotriva (Grapholita funebrana/Grapholita molesta) viermele prunelor/molia orientală a fructelor. Cu ajutorul unei cantități mari de feromoni, eliberate de MD dozator Grapholita Protect®, se realizează impregnarea arealului ce urmează a fi protejat. Masculii Grapholita funebrana/Grapholita molesta urmează pistele false a femelei create de MD dozator și se dezorientează de la exces de feromoni. Astfel, copulația și înmulțirea dăunătorilor nu are loc.

Categoria: PROTECT
Cod produs: ec07020016-150
Preț:

Informații despre produs

Dezorientanții feromonali s-au dovedit a fi un mijloc deosebit de eficient în combaterea viermilor prunelor/moliei orientale a fructelor.

Utilizarea produsului Grapholita Protect®️ este o metodă fiabilă și ecologică de control a insectelor dăunătoare.

Dozatorul de plastic, conține feromonul și permite eliberarea uniformă a compoziției feromonale. Prin intermediul dozatorului Grapholita Protect®️ se impregnează în mediul înconjurător cu doze ridicate de feromon sintetic cu scopul întreruperii comportamentului de împerechere a dăunătorilor, prin dezorientare şi reducere la incapacitatea masculului să localizeze femelele.