Capcană Pure Suit™️

Atașamente

Pure Suit™️ Moth Trap (EN)
Pure Suit™️ Moth Trap (RO)
Pure Suit™️ Moth Trap (RU)

Capcană Pure Suit™️

Setul Pure Suit™ conține 3 sau 6 capcane, realizate din carton biodegradabil și conțin adeziv entomologic non-toxic, mixat cu feromoni.

Această capcană este o soluție ecologică, inofensivă pentru dumneavoastră, haine, animale de companie și mediul înconjurător și este potrivită pentru capturarea dăunătorilor ca molia de haine (Tineola bisselliella).

Categoria: Household
Preț:

Informații despre produs

Setul Pure Suit™ conține 3 sau 6 capcane, realizate din carton biodegradabil și conțin adeziv entomologic non-toxic, mixat cu feromoni.

Această capcană este o soluție ecologică, inofensivă pentru dumneavoastră, haine, animale de companie și mediul înconjurător și este potrivită pentru capturarea dăunătorilor ca molia de haine (Tineola bisselliella).

Perioada de utilizare

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
                       

Durata de actiune

Acționează timp de 3 luni.

Mod de utilizare

 • Deschideți ambalajul capcanei înainte de instalare;
 • Îndepărtați folia de protecție de ре suprafața capcanei;
 • Creați forma triunghiulară а capcanei, îndoind cartonul de-a lungul pliurilor; 
 • Fixați capcana în ariile cu infestații са dulapioare, rafturi etc; 
 • Când stratul adeziv al capcanei este acoperit excesiv de dăunători, înlocuiți capcana. Păstrați capcanele sigilate într-un loc răcoros, uscat, inaccesibil pentru copii și animale de companie.

 

Densitatea de amplasare

Densitatea amplasării capcanelor variază în dependență de mărimea ariei. De regulă, se recomandă de utilizat 1 capcană pentru о cameră, un dulap. În arii mai mari, numărul de capcane în uz este necesar de mărit.

Conditii de lucru

Verificați:

Verificați toate hainele păstrate în dulap, pentru a detecta semne de infestare. Verificați părțile inferioare ale  scaunelor, covoarelor, colțurilor dulapurilor, mutați și aspirați fiecare centimetru din casa dumneavoastră. 

Semnele de căutat: 

 • Molii și larve în interiorul și pe exteriorul pieselor vestimentare; 
 • Pierderea excesivă a firelor de la blănuri; 
 • Mici acumulări de cruste pe țesături, covoare și îmbrăcăminte; 
 • În unele cazuri, tuburi minuscule agățate pe haine.

Eliminați:

 • Scoateți toate hainele din garderoba și examinați-le cu atenție. 
 • Dacă este posibil spălați hainele sau le duceți la curățătorie chimică; 
 • Expuneți hainele la soare. Razele soarelui și temperaturile mai ridicate vor ucide efectiv toate larvele și molii adulte. 
 • Hainele pe care nu le mai folosiți pot fi depozitate în pungi de vid, ceea ce va împiedica efectiv pătrunderea moliilor în interior.

Curăță, Prinde, Previne:

 • Aspirați suprafețele din dulap, covoarele, mobila.
 • Curățiți zonele infectate, acordând o atenție deosebită oricăror fisuri și crăpături în care ouăle sau larvele a dăunătorilor s-ar putea ascunde;
 • lnstalați capcanele Pure Suit™ pentru a vă asigura că capturați toți dăunătorii adulți rămași; 
 • Preveniți apariția moliilor verificând toate piesele vestimentare la prezența dăunătorilor, dacă este posibil, utilizați o capcană Pure Suit™ pentru a asigura că aceștia sunt detectați la timp. 

Capcane recomandate

Momeală feromonală pentru Tineola bisselliella

Momeala feromonală este un mijloc, de monitorizare și capturare a dăunătorilor, inofensiv pentru mediul înconjurător.

Acest dispenser de cauciuc este îmbibat cu feromonul moliei de haină, care fiind eliberat în mediul înconjurător atrage masculii Tineola bisselliella în capcană.

Este necesar de utilizat momeala feromonală în ansamblu cu capcana feromonală (capcanele pot fi achiziționate aparte sau în set cu momeli feromonale).

Este necesar de schimbat momeala în capcane feromonale fiecare 4-6 săptămâni.

Termen de păstrare până la 2 ani (condiții optime de păstrare).

Momeală feromonală pentru Tineola bisselliella

Proprietăți

Bio-degradable

Biodegradabil - produsul este sigur pentru mediu și este confecționat din carton biodegradabil.

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Odorless

Odorless – acest produs este inodor și a fost în special conceput pentru a fi utilizat în încăperi cât mai discret posibil.

Materiale reciclate

Materiale reciclate - materialele reciclate sunt folosite pentru fabricarea acestor produse.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.

Safe for use around Pets

Sigur pentru utilizare în apropierea animalelor de companie - inofensiv pentru utilizare în jurul animalelor de companie și gustărilor acestora.

Atenționări

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Notă

Conform legislației, cumpărătorul își asumă toată responsabilitatea pentru siguranța sa în cazul nerespectării instrucțiunilor.

Disclaimer

lnformația prezentată а fost pregătită luând în considerare cazurile generale. lnstrucțiunile prezentate sunt date doar cu scop orientativ, deoarece ele pot varia în funcție de condiții climaterice, tipul culturii plantate, nivelul infestației cu insecte-dăunătoare ș.а.. În cazul în care aveți nevoie de consultare - vă rugăm să apelați la specialiștii din Есо Center sau la un distribuitor oficial al produselor noastre. Produsele noastre sunt în continuă dezvoltare și perfecționare, respectiv informația de mai sus poate fi modificată fără notificare prealabilă.